SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Maya Questions / Maya Technical Issues / Render View Problem

Maya Technical Issues Post all your interface and configuration related problems with Maya software here.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
26-02-2007, 03:50 AM   #1
onyx86
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 23
Render View Problem
This is a somewhat minor problem that I have with the Render View window. I never had this issue with my other computer, so I pretty sure its a hardware conflict, but just wanted to see if anyone knew of a solution.

My new system displays the Render View incorrectly. It says the ratio is at 1:1, however I see aliasing occuring on objects. It's as if the Render View is zoomed out by a ratio of about 0.995. This aliasing however, is not present on the saved images that I export from the Render View. They look just fine.

Render View: (ratio 1:1)
http://img70.imageshack.us/img70/3991/pic22vj.jpg

Actual Output Image:
http://img86.imageshack.us/img86/9758/pic15fs.jpg

System: Windows XP
CPU: HP Desktop
Graphics:Radeon X1600 XT.
Maya: 8.5

Last edited by onyx86; 26-02-2007 at 03:56 AM.
  Reply with quote
26-02-2007, 04:11 AM   #2
oldhippie_tom
Subscriber
 
oldhippie_tom's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Palm Springs, Ca
Posts: 459
I am having the same problem. I find if you zoom in or our just alittle in the render view that it clears up.

I have a ATI Mobility Radeon X1800, and I am sure it is the problem.
__________________
Challenge me and I will try. Because If I should fail, failure also has a prize (Knowledge).
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Render output image file size problem KoadRilL Lighting & Rendering 2 14-05-2015 04:03 PM
Serious render problem...Any help is welcome. jahnj13 Maya Technical Issues 0 19-09-2014 02:49 AM
Render View Window Help bubbleme80 Maya Basics & Newbie Lounge 5 21-04-2005 02:03 AM
Render View Window bubbleme80 Maya Basics & Newbie Lounge 0 04-04-2005 06:16 AM
Apache render problem smokeyb Simply Maya Tutorials 5 01-04-2005 09:36 AM