SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.


SM Forums / Your Work / Work In Progress / boots... and apparently, ...some ghosts

Work In Progress Post your WIP here to get some feedback and critique from our other members.

Join the conversation. Reply to post
 
Thread Tools
05-09-2006, 03:28 PM   #1
pixl813
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 16
boots... and apparently, ...some ghosts
ok...
well, here's a render of my progress on my guy.

... and a new problem.

I need to work on the fingers, but I've had this new, blue wireframe pop up that I can't turn off.

then I realized that it's more that just a wireframe. There seem to be "ghost" meshes that sit on top of my actual mesh. When I return to poly (from sub-D) I can separate these other meshes (one at a time, as if they were on layers) and delete them by face, but It leaves one random piece of geometry floating there that can't be deleted.

Any thoughts on how I managed to do this... and how to fix it?

I would really appreciate any advice!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bootproblem.jpg
Views:	100
Size:	239.0 KB
ID:	30563  
  Reply with quote
05-09-2006, 06:25 PM   #2
Minstrel
Subscriber
 
Minstrel's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Made in Spain
Posts: 422
Try going to the hypergraph and do a "graph input output connections"...delete the appropriate nodes.
  Reply with quote
06-09-2006, 12:03 AM   #3
pixl813
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 16
VERY NICE!!!!!

Thank you SO much!!!

it worked really well.
(even though I'm not 100% sure exactly what I did.)


I think I should go play with the hypergraph some more.
  Reply with quote
Reply

Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boots... and apparently, ...some ghosts pixl813 Maya Basics & Newbie Lounge 3 05-09-2006 03:19 PM