SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / SimplyMaya Tutorials / Simply Maya Tutorials / Mike's Extrude Face tutorial
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 26-02-2004, 05:52 PM   #1
flib
Registered User
 
flib's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: England
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mike's Extrude Face tutorial

Having a little trouble watching this video, the video itself is running at about 4x normal speed where as the audio is normal so it's hard to follow it (even though it's only 5 mins~ long).

Tried other videos on my computer in case it was the program and the rest are playing okay, it's just the video on this Extrude Face tutorial is messing up and going too fast.
flib is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2004, 12:55 AM   #2
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

hmm, that's a strange one... works ok for me. Kevin?
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2004, 02:16 AM   #3
dragonsfire
Registered User
 
dragonsfire's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: AB, Canada
Posts: 546
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

u could try a free program called gspot to analyse the video and see if you have compatable codecs.
dragonsfire is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2004, 07:42 AM   #4
Kevin
 
Posts: n/a
Default

fine on mine to, make sure you have the VERY latset divx codec and other codecs... but I have 4 machines and its fine and all
  Reply With Quote
Old 27-02-2004, 02:38 PM   #5
flib
Registered User
 
flib's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: England
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm, strange .. I checked the codec's and I had a couple installed, for xvid / divx and for mpeg4... so I decided to delete them all and start again and install only one to cover them all, so I uninstalled them all and for some reason all the movies play now and at correct speeds .. and I can't even find a coded installed on my system .. strange

Oh well, it works .. no point fiddling with it .. thanks for the advice you three
flib is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extrude Manipulator does not appear Celebrus Technical Issues 11 15-10-2013 08:37 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.