SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / editing spans and sections option.
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 13-05-2004, 02:02 AM   #1
THX1138
14 Year Veteran
 
THX1138's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: U.S.A.
Posts: 2,138
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 68 Posts
Default editing spans and sections option.

Use to be able to edit my spans and sections without having to create a new primitive shape ( if my memory serves ). Cant seem to find my options for it in my attribute editor anymore. Am I doing something wrong or what?
THX1138 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2004, 06:03 AM   #2
THX1138
14 Year Veteran
 
THX1138's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: U.S.A.
Posts: 2,138
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 68 Posts
Default

Ok, mabe I'm not making any sence here. I will be more direct.

In my attribute editor, my channel box, It will not show my inputs for my model. Because that feature wont show for me , I cant edit my spans and sections attributes. I don't know whats going on, or why it's doing it. My old models show my inputs, but when I start a new model, the inputs don't show.

I just need help on how to solve this.
THX1138 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2004, 11:41 AM   #3
THX1138
14 Year Veteran
 
THX1138's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: U.S.A.
Posts: 2,138
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 68 Posts
Default

Ok, mabe I should make it simpler. I cant get my inputs to show in my channel box.

Can anybody help me out....anyone?
THX1138 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2004, 08:07 PM   #4
NightPhantom
Registered User
 
NightPhantom's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Florida
Posts: 269
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm writing this just so you know at least someone is paying attention. But unfortunately I am too much of a noob to know what you are talking about. I mean, I don't understand what you are doing or failing at. Sorry.
__________________
There can not be Good without Evil, so then it must be good to be Evil sometimes.

:tup:
NightPhantom is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2004, 08:25 PM   #5
mrmacca
Subscriber
 
Join Date: Jun 2002
Location: Texas
Posts: 374
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Maybe you're just deleting the history?
mrmacca is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2004, 12:47 AM   #6
THX1138
14 Year Veteran
 
THX1138's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: U.S.A.
Posts: 2,138
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 68 Posts
Default

Never mind, I figured it out. Had my history turned off. That was also the reason why my texture mapping manipulators would not show up either. Killed two birds with one stone, heh.

Thanks for the replys though!
THX1138 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.