SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 06-11-2005, 09:56 PM   #1
iconcreations03
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy HEART ATTACK!

I have NOOO clue what happened. I searched the help files and the net for the awnser...cant find it. The whole Menue all of the elements in the UI are now transparent. I was playin with hotkeys, and believe i hit "apple shift -" Maya is now verry transparent. the script editor did not show the command. and substituting the - for a + does not work. I cant use Maya like this. Does anyone know a command I can use...?? WindowOpacity 100 ?? etc..

thanks in advance,

james:headbang:
iconcreations03 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2005, 10:05 PM   #2
iconcreations03
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nevermind

OK Nevermind....i restarted and the menus are all at full opacity. Still dont know what that was about tho. But problems solved. (I might try to recreate my problem just to get that solution tho!)


thnx
iconcreations03 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2005, 01:06 AM   #3
junkyBob
Subscriber
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 203
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

iconcreations03,
If that ever happens again, all that is, is you have hidden the UI elements. I don't know the hot key commands to disable and reanable them, but you can get everything back by going to hotbox (by hitting the space bar) -> display -> UI Elements , and then re-select the elements that you want back visable.
junkyBob is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 08:33 AM   #4
Ph0N37Ic5
Registered User
 
Ph0N37Ic5's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Australia
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't think that transparency thing is really Maya, it seems more like some os implented feature. Most major os'es has transparency now, it's a GUI thing that is fun for about 5 minutes, until you realize that it's more annoying than fun. You probably have some applet or something (maybe in osx it's standard) that maintains such a hotkey. It should then be another hotkey to disable it again.
__________________
In the begining God created a whole lot of rigid bodies, and set some motion paths. He also set the lighting.
Ph0N37Ic5 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 08:19 PM   #5
iconcreations03
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nice

Thnx for the help. Ya that transparency thing was cool for about 5 min. not even. I will keep in mind that I can restore the UI elements of a scene when that happens. I guess its a good trick to play on colleagues. Again, I just wana thank you all for the help


James
iconcreations03 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.