SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 07-03-2006, 06:04 PM   #1
j5ive
Subscriber
 
j5ive's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sunny Ol' Wigan, UK
Posts: 752
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default Menu problem

For some reason some of my menus have disappeared, well what Imean is when for example i click the option box under the duplicate menu because i want to duplicate my model across and axis, the menu it brings up is empty like in the attached pic, please advise.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	blank.jpg
Views:	34
Size:	21.6 KB
ID:	27199  
__________________
If you believe in telekinesis, raise my right hand.
j5ive is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 06:30 PM   #2
Joopson
Registered User
 
Joopson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,313
Thanks: 1
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default

do you have any other memory intensive applications open? that happens to me when i have the following open:
Maya
Flash
Photoshop

all at one time...
i hope this will help(although i doubt it)
-andy
__________________
Environment Artist @ Plastic Piranha
www.joopson.com
Joopson is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 06:52 PM   #3
j5ive
Subscriber
 
j5ive's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sunny Ol' Wigan, UK
Posts: 752
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

nope, I ve even restarted maya several times and it's still the same, its all going weird, I cant even assign a file to a material as i cannot locate the input file node
__________________
If you believe in telekinesis, raise my right hand.
j5ive is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 07:52 PM   #4
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

Have you recently installed something either on your PC or a script into maya?

Maybe a virus??

Sorry mate the only thing when i've had this is like what joopson said, even then after a while the menu pops up.

You could try resetting your pref's or a reinstall?
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2006, 08:36 PM   #5
j5ive
Subscriber
 
j5ive's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sunny Ol' Wigan, UK
Posts: 752
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Nope, not installed anything it was working fine earlier today then all of a sudden i noticed it, think it may be time for a reinstall and see whether that sorts it!
__________________
If you believe in telekinesis, raise my right hand.
j5ive is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 06:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 02:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 10:56 PM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.