SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / 3DS Import Plug In is not loading up
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 17-11-2002, 09:10 PM   #1
Emo
Subscriber
 
Emo's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: MELville
Posts: 1,100
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy 3DS Import Plug In is not loading up

I saw in the news section of this site that A|W finally have a plug in to import 3DS ojbects... well I extracted the mll file in my plugins directory and when I try to load it up it says

Error: The specified module could not be found.



any ideas?
-Emo
Emo is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2002, 10:09 PM   #2
Tolerate
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Taunton, UK
Posts: 128
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

did u get the right one for your version of Maya?
Tolerate is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2002, 03:25 AM   #3
ragecgi
Super Moderator
 
ragecgi's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Minnesota, USA
Posts: 3,709
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Default

Good point Tolerate.

The new version that is available at AW is for 4.5

If you have 4.0, you can get it from the same page as the 4.5 version on AW.

Just look to the left side of the page, and the link should be there.

Otherwise, someone here can post it for you.
__________________
Israel "Izzy" Long
Motion and Title Design for Broadcast-Film-DS
izzylong.com
ragecgi is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2002, 04:15 AM   #4
Emo
Subscriber
 
Emo's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: MELville
Posts: 1,100
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have 4.5...and to double check, I downloaded the 4.5 version and re-exported it into my Plug-ins and still it says the same thing...

-Emo
Emo is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2002, 03:09 AM   #5
3djoe
Subscriber
 
3djoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: CT USA
Posts: 566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got it to load once then I get cant find ~~~. Have no idea what I did in the fist place.
__________________
Never Do Today What You Can Put Off Till Tomorrow..
My New Site MayaFx.com
3djoe is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2002, 06:44 AM   #6
nirsul
Subscriber
 
nirsul's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Haifa, Israel
Posts: 437
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem as EMO's


I get an error message saying it can't find it (although it is in the list of plugins


and the version is the 4.5's one

Nir

:argue: :argue:
__________________
Nir Sullam
Architectural Visualizations Page: www.orvatsel.com/index2.html
Maya Page: www.orvatsel.com/maya
www.nirsullam.com
nirsul is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.