SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Maya modeling menu set will not change please help
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 26-08-2006, 12:22 AM   #1
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Maya modeling menu set will not change please help

hi everyone. I got very weird problem. I can not change maya modeling menu set from animation to polygon or surface, please let me know if you know something about setting changing. have a look ath the image,

please replay if you know something say something
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	picture 1.jpg
Views:	90
Size:	119.0 KB
ID:	30343  
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 03:56 AM   #2
Joopson
Registered User
 
Joopson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,313
Thanks: 1
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default

i dont understand the problem, in Maya 8 the menus are different so there is no edit polygons menu...
__________________
Environment Artist @ Plastic Piranha
www.joopson.com
Joopson is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 08:59 AM   #3
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

in maya 8 editpolygon is now edit mesh , but the problem is that i cn not change the menu set. from animation to others. have look at the image. it is very clear. plz.

thanks for replay
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 07:25 PM   #4
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have u tried using the keyboard short cuts?
F2, F3, F4 ect?

if not i would try deleting ur preference folder
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 09:03 PM   #5
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how? and what happend if i delete this preferences? more details plz

thanks for replay
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 10:02 PM   #6
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

AAAAHHHHHHHHH . IT is fixed . horrrrraaaaaa. thanks pb man, you r the man!!!!!!!!!!!!!!!!

I delete the preference folder . in Document and st/username/mydocuments/maya/7/prefer. rstart maya again. but I lost some other preference. but doesn.t matter,, thanks
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:03 PM   #7
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

np man

i should have said it would get rid of some of ur preference ect

good that it worked though
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2006, 06:17 PM   #8
NeoStrider
Registered User
 
NeoStrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Cleveland, Ohio (USA)
Posts: 1,541
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i know the problem is now fixed, but couldn't you still access those menus from the hotbox?
__________________
Accept no substitutions.
NeoStrider is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 12:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 10:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 08:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 10:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 02:45 AM

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.