Substance Painter
In this start to finish texturing project within Substance Painter we cover all the techniques you need to texture the robot character.
# 1 01-10-2011 , 07:41 PM
Creck's Avatar
Great community
Join Date: Aug 2011
Location: Slovakia
Posts: 232

Maya 2012 SP1

Hi, few minutes ago I've downloaded new SP1 for Maya (1.5GB) but after installation it's still an old Maya; not SP1. Any suggestions how to update it to SP1? Thanks

Creck

# 2 01-10-2011 , 08:16 PM
mastone's Avatar
Maniacal boy king of Babylon
Join Date: Aug 2005
Location: the netherlands
Posts: 1,605

# 3 01-10-2011 , 08:50 PM
David's Avatar
SM Tea Boy
Join Date: Apr 2002
Location: Prague
Posts: 3,225

If you mean the subscription advantage pack then I am affraid it is only for subscription customers, if you only need a hotfix you can download it here:
https://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9242259

He won't need the hotfix SP1 supersedes it.

What does it say under Help -> about?

David


From a readers' Q and A column in TV GUIDE: "If we get involved in a nuclear war, would the electromagnetic pulses from exploding bombs damage my videotapes?"
# 4 01-10-2011 , 09:23 PM
Creck's Avatar
Great community
Join Date: Aug 2011
Location: Slovakia
Posts: 232
There it is :/ "Maya 2012 x64 Service pack" this is written in Help->about but when startup screen pops up there's just Autodesk Maya 2012 x64....interesting...Thanks!

# 5 01-10-2011 , 10:01 PM
David's Avatar
SM Tea Boy
Join Date: Apr 2002
Location: Prague
Posts: 3,225
No problem for some reason AD left it of the splash screen user added image

Dave


From a readers' Q and A column in TV GUIDE: "If we get involved in a nuclear war, would the electromagnetic pulses from exploding bombs damage my videotapes?"
# 6 02-10-2011 , 03:55 AM
ctbram's Avatar
Moderator
Join Date: Jan 2004
Location: Michigan, USA
Posts: 2,998
The scary thing is the release notes say to uninstall the original maya before installing the service pack 1. Does this mean I have to reinstall all my plugins like bonus tools and such?


"If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants." Sir Isaac Newton, 1675
# 7 02-10-2011 , 04:57 AM
ctbram's Avatar
Moderator
Join Date: Jan 2004
Location: Michigan, USA
Posts: 2,998
I answered my own question...I uninstalled maya 2012 hf4 and then reinstalled maya 2012 sp1 and it appears all the addons are there and working fine so I did not have to reinstall them. Thank goodness.


"If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants." Sir Isaac Newton, 1675
# 8 02-10-2011 , 07:17 AM
Creck's Avatar
Great community
Join Date: Aug 2011
Location: Slovakia
Posts: 232
Yes, all plugins and addod are kept after uninstall probably, but I prefer .msp files to update it rather than reinstall whole program ...

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads