SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Technical Issues / how's ur system for maya?
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 15-02-2003, 07:17 AM   #1
dannz
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: CHINA
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default how's ur system for maya?

hi all,
i wanna know how ur systems r for ur maya. esp. for display card.
is geforce4 used well?....which one is better , ge4 and QUDRO DCC (ge3ti500).. si display problem existing when used ge4?...
thanks. maybe ge4 is not stable but render quickly...
DAnny:banana:
dannz is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2003, 07:26 AM   #2
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

My Geforce4 hasn't given me any problems. From what I understand, Quadro is better suited for Maya, but I've not used it to tell for myself one way or another.
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2003, 08:36 AM   #3
ragecgi
Super Moderator
 
ragecgi's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Minnesota, USA
Posts: 3,709
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Default

Dam Mike! You and I are in the same time zone, but MAN, do you EVER sleep??? hehe... j/k
__________________
Israel "Izzy" Long
Motion and Title Design for Broadcast-Film-DS
izzylong.com
ragecgi is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2003, 08:44 AM   #4
ragecgi
Super Moderator
 
ragecgi's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Minnesota, USA
Posts: 3,709
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 12 Posts
Default

I've got 4 homebuilts here... 3 for rendering (currently in parts after a recent lan party), and my current main box.

My main machine is a DUAL P2, with 1 gig ram, and believe it or not, an Oxygen VX1 32 meg vid card! (actually works flawlessly with 4.5!)

Going to be building a new box with a goal of it having a dual P4 with a minimum of 1.5 gig ram to start....
not sure on the video card yet...


hmmmm..... what to do.....
pay taxes? or get new parts....pay taxes? or get new parts...

hehe...
__________________
Israel "Izzy" Long
Motion and Title Design for Broadcast-Film-DS
izzylong.com
ragecgi is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2003, 09:46 AM   #5
nirsul
Subscriber
 
nirsul's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Haifa, Israel
Posts: 437
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have an ATI Radeon 8500 with dual monitors out (monitors not TV ) but in Maya it has a small problem - whenever I press the mouse in an area where there is an image plane showing - the image gets blurred during the press.

If you intend to build stuff based on image planes - beware.

The reason I bought it was for the dual monitors support (and before even thinking about getting MAYA) .

Nir
__________________
Nir Sullam
Architectural Visualizations Page: www.orvatsel.com/index2.html
Maya Page: www.orvatsel.com/maya
www.nirsullam.com
nirsul is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.