SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / UV's do not pin with automap
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 03-07-2006, 02:27 AM   #1
mac762
Subscriber
 
mac762's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Posts: 68
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Question UV's do not pin with automap

hiya...

some weird thing happend. I was doing some uv tests on a simple poly cube with a litte texture ( from WoW)

To speed up things - i hited the automap button. Worked fine on the first sight. But when i rotate the cube in, let's say the persp view - the uv's in the uv texture editor rotate also and all get screwed up.

This does not happen if I use a planar map. Only when I use Maya's automap.

any ideas?

cheers

Mac
__________________
..the Force is with me (sometimes)
mac762 is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.