Showing results 1 to 10 of 462
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Protheus
Posted By Protheus On 11-03-2005 | Views: 1,465 Replies: 3
Forum: Programming
thanx all - I never knew that MEL scripting could be so easy. :-)
Posted By Protheus On 28-02-2005 | Views: 1,465 Replies: 3
Forum: Programming
Oke I am all new to this MEL scripting.

I have the following issue - I created the following script as a test run:

window -rtf true -title "Test" Testwindow;
showWindow Testwindow;

the...
Posted By Protheus On 27-02-2005 | Views: 5,406 Replies: 1
Forum: Programming
stupid stupid stupid !!!...

Figured it out

command is: deleteUI -panel "name of panel";

:-)
Posted By Protheus On 27-02-2005 | Views: 5,406 Replies: 1
Forum: Programming
I have created a panel layout containing (Front/Side/Top/Persp) - is used on one monitor

This is the standard - so each time maya starts up this layout is displayed.

I have a dual monitor so...
Posted By Protheus On 27-01-2005 | Views: 623 Replies: 1
I figured it out, I deleted all the materials and 2d/3d textures and started all overagain and it works fine.
Posted By Protheus On 27-01-2005 | Views: 623 Replies: 1
Hello all,

Oke I have done this many thimes but I can't get this to work this time.

I have created a texture (512x512), created a blinn and added the texture to it.
I create a poly cube,...
Posted By Protheus On 25-01-2005 | Views: 2,139 Replies: 6
Forum: Programming
that looks GREAT.. just the things I need !.. :-).. tnx
Posted By Protheus On 25-01-2005 | Views: 2,139 Replies: 6
Forum: Programming
Done that, I also adjusted the maya.env file but that did also not work - open the mel script and there were no other additional information on how to install..

So what I did is just deleted them...
Posted By Protheus On 25-01-2005 | Views: 2,139 Replies: 6
Forum: Programming
oke so here is my issue:

I have downloaded mirrorblend and installed the two scripts in the script folder that is located in my profile:

C:\Documents and Settings\xxxxx\My...
Posted By Protheus On 25-01-2005 | Views: 9,782 Replies: 7
Forum: Maya Modeling
I think it worked... when I move a vertex it "Sticks" to the object - tnx all..
:)
Showing results 1 to 10 of 462