Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 02-03-2004, 11:46 AM   #1
Ankalagon
Registered User
 
Ankalagon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Novi Sad, Detelinara, Serbia
Posts: 468
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with mentalray rendering

Hey guys, here is problem of one my frend, this picture down is render with mentalray and there is no eye detail (reflections), when he render it with maya softwer he gets that details!!! What does he needs to setup to get that details with mental ray
Attached Thumbnails
 
Ankalagon is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 04:42 PM   #2
roach105
Subscriber
 
roach105's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: T.O Baby!
Posts: 1,016
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

make sure that raytracing is turned on in Mental Ray globals. If it still does not work mess around with the shader settings.
roach105 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 05:00 PM   #3
strobe7
Registered User
 
strobe7's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Detroit
Posts: 311
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that is a great texture map there! is that mental ray displacement?
__________________
Lungs not guns....
strobe7 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2004, 11:23 PM   #4
Ankalagon
Registered User
 
Ankalagon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Novi Sad, Detelinara, Serbia
Posts: 468
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would like to answer this abouth mental ray displacement but this is not my work, it`s from one my good frend, I will talk to him and than post later or tumorow the answer to you strobe7, raytracing is turned on, so far I can garante
Ankalagon is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.