Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 03-04-2004, 01:08 AM   #1
newcott
Registered User
 
newcott's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Biggin hill kent
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default help on help !?!?!?

you know how when u go to maya help it brings it up in internet explorer (or what ever ypur defult browser is)

wel how do u change that ?

basicly i got bt broad band and have trouble signing in(long story)
but i want it to open in I.E.

anyone?

thanks

Nick
newcott is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 07:03 AM   #2
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

???
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 10:30 AM   #3
NightPhantom
Registered User
 
NightPhantom's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Florida
Posts: 269
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

to set IE as your default browser go to "Tools>Internet Options", the go to the "Programs" tab and check the box that says "Internet Explorer should check to see whether it is the default browser". Then close IE and open it again, then it will ask you if you want to make it the default, to which you answer yes.
__________________
There can not be Good without Evil, so then it must be good to be Evil sometimes.

:tup:
NightPhantom is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 04:54 PM   #4
newcott
Registered User
 
newcott's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Biggin hill kent
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah thanks i got that,
bu what i need is to get maya to open the help in internet explorer but leave the bt browser as the defult one

Nick
newcott is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2004, 11:24 PM   #5
NightPhantom
Registered User
 
NightPhantom's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Florida
Posts: 269
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't think you can do that.
__________________
There can not be Good without Evil, so then it must be good to be Evil sometimes.

:tup:
NightPhantom is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.