Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 27-07-2005, 11:00 PM   #1
Briko03
Subscriber
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with control sizes

For some reason the control sizes are really small can someone tell me how to change them back to default.

When i say controls i mean like the modeling tools in the box on the left side of the screen, when i use them they show up really small on my screen and hard to work with.

Thanks
Nate
Briko03 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2005, 11:34 PM   #2
Shadeblade
Registered User
 
Shadeblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Grande Prairie, Alberta, Canada
Posts: 779
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Could you post a screenshot?
__________________
Nobody felt like avenging your death. Sorry.
Shadeblade is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2005, 12:00 AM   #3
Briko03
Subscriber
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default



heres a screen shot
Briko03 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2005, 01:52 AM   #4
TheAnswerRP03
Subscriber
 
TheAnswerRP03's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi...you can press the "-" and "=" keys on your keyboard to decrease or increase the sizes
TheAnswerRP03
TheAnswerRP03 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2005, 06:40 PM   #5
ckyuk
Subscriber
 
ckyuk's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Great Britain
Posts: 1,334
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

"-" and "+" if your using the number pad.
ckyuk is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.