Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 21-02-2006, 09:31 PM   #1
JDigital
Registered User
 
JDigital's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Salt Lake City, UT U.S.A.
Posts: 160
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Maya Vector Rendering

Hey Guys,

Anyone familiar with vector rendering? I am having a difficult time getting animations exported using Maya 7's vector renderer and imported to flash.

I set the Vector render for the globals and then put the output as a SWF file. It only renders a single file and there is no animation. When I render out to a SWFT file, Flash wont import it because it says it can't read it!

Any suggestions?

Thanks guys!
JDigital is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2006, 04:31 AM   #2
ww3ace
Registered User
 
ww3ace's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was under the impression that the only way to export into flash was 1 frame at a time, but I am new to this so I'm not sure
ww3ace is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2006, 06:08 PM   #3
JDigital
Registered User
 
JDigital's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Salt Lake City, UT U.S.A.
Posts: 160
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, even if you did one frame at a time (which I don't think you do because in the options to render it asks how many frames you want) how do you render and get it to render on the different layers, so you can edit them in Flash. I render it in a SWF because the SWFT doesnt read and SWF has no layers.

Any ideas anyone?
JDigital is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2006, 06:30 PM   #4
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

Therese some sort of shockwave plug in in the plug in manager, not sure what it does as i've never used it and I havent got maya available at the moment.

Sorry!!
gster123 is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.