Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 31-10-2006, 12:49 AM   #1
kavelle
Registered User
 
kavelle's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default out of context marking menu's!

This has been happening for many months (actually, since i started using maya) -

Shift + rmb marking menus will seemingly randomly loose context. Ie, I will use the rmb marking menu to go to object mode, and the shift +rmb menu will still show as if maya is in vertex mode, or edge mode, or whatever mode I was in last. It seems to be a frequent problem.

has anyone else experienced this?

How might I stop it from hapening?

Any ideas as to a work arround? A script that will reset all marking menus perhapses?? - currently I have to restart maya! (or switch repeatedly between contexts untill it starts to work properly).

Note: I have used multiple PC's, and have reinstalled maya multiple times but this has always been a problem.

Thank you in advance!!
__________________
kavelle is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006, 09:47 PM   #2
kavelle
Registered User
 
kavelle's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Surely this must be happening to someone else too??? Or do very few people use marking menu's???
__________________
kavelle is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2006, 10:03 PM   #3
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

can't say I've experienced this, but I don't use the marking menus all that extensively
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.