Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 27-03-2008, 11:19 PM   #1
albadesign
steinnalex
 
Join Date: Feb 2008
Location: Munich
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default maya into photoshop

hi there, could anyone tell me a simple way of importing a 3d nurb or polygon from maya into photoshop cs3 extended. i wanted to try out some of the new features like the 3d revolve and texture placing... cheers

albadesign
albadesign is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2008, 11:56 PM   #2
tweetytunes
Ravage3d - 10 years and still going
 
tweetytunes's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Bolton - UK
Posts: 2,418
Thanks: 62
Thanked 159 Times in 152 Posts
Default

just export model as an obj
__________________
All my images are in HD - Plz right click and view image.

3D Molder at AO.com.

X2 ,,
tweetytunes is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2008, 02:53 AM   #3
albadesign
steinnalex
 
Join Date: Feb 2008
Location: Munich
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok, cheers, i´ll give it a go.
albadesign is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2008, 03:05 AM   #4
albadesign
steinnalex
 
Join Date: Feb 2008
Location: Munich
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

can´t seem to find obj in any of the export windows. i must have missed something...! is it different because i´m on a mac? i can't see that being a reason!

alba
albadesign is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2008, 03:08 AM   #5
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

You probably need to swithc on the obj plug in in the plug in manager
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2008, 03:23 AM   #6
albadesign
steinnalex
 
Join Date: Feb 2008
Location: Munich
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah it worked. nice one, cheers

albadesign
albadesign is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletinŽ Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.