Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 03-05-2004, 07:54 PM   #1
cb8rwh
Subscriber
 
cb8rwh's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sunderland, England
Posts: 581
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default problem uploading images

hi all,

i am having problems uploading images with my posts - it looks as though only half the image data is getting thru.

This happens with IE and Netscape.

Anybody else having/had these problems? Anyone know a fix?
__________________
cheers

Rich
cb8rwh is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2004, 01:23 PM   #2
ransick
Subscriber
 
ransick's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Amsterdam
Posts: 731
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

doesn't happen to me...
how large is the image?
give me a link to your image post than I can take a look at it...

btw...this should be in Board Questions & Suggestions
__________________
...

Last edited by ransick : 05-05-2004 at 01:46 PM.
ransick is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2004, 03:27 PM   #3
dannyngan
Registered User
 
dannyngan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

moved
__________________
Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
dannyngan is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2004, 03:58 PM   #4
Kevin
 
Posts: n/a
Default

there not to big are they?

but any jpg / gif etc should be fine
  Reply With Quote
Old 05-05-2004, 10:29 PM   #5
cb8rwh
Subscriber
 
cb8rwh's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sunderland, England
Posts: 581
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

i'm not sure but don't think they are too big - anything over 10k and it seems to have trouble - could be my isp (ntl broadband) but I doubt it.

has been happening for ages
__________________
cheers

Rich
cb8rwh is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.