Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 10-06-2005, 09:13 PM   #1
d-online
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question maya settings?

hello!

i'm a total beginner in maya and i have some problems.I made some changes in maya settings and nov i don't no how to put back on defalut settings?
I now it sound stupid but i don't find that option can somebody help me!!:bow: :bow:
d-online is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2005, 09:42 PM   #2
alienscience
Subscriber
 
alienscience's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: In the middle of nowhere in VA
Posts: 749
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Try going to window -> settings/preferences, and then choose...general I think, and under edit, choose restore to default settings.
alienscience is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2005, 09:57 PM   #3
d-online
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

:attn:
thx man i was looking for that option for about a 2 days .You help ne a lot
d-online is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2005, 11:16 PM   #4
alienscience
Subscriber
 
alienscience's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: In the middle of nowhere in VA
Posts: 749
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Sure, when I was first trying to get to it, I couldnt remember where it was at. Its all part of learning maya I guess. Burrppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!
alienscience is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2005, 03:51 AM   #5
errethakbe
Subscriber
 
Join Date: May 2005
Posts: 240
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

when i started learning maya...i accidentally hid ALL of my UI elements...including the file menu...and i didnt know how to get it back...really frustrating...i just deleted the config file and restarted maya so it reset everything :p
errethakbe is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:01 PM   #6
HappyLittleMan
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default First Forum I looked...

And you guys had the answers. Just thought I'd say thanks from someone else who you helped by already answering this one!

Somehow I had managed to shut my main menu bar off...(The file/Edit/View etc. bar) and I've been using the space bar for everything for two days while I was away from internet. Now it's all back to normal!
HappyLittleMan is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.