Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 01-02-2006, 07:27 PM   #1
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default animation sweep

hey evry1!
i am haveing trouble with my animation sweep
i draw a cruve and rebuild it
make a nurbs circle and attackh it to it but strait away i get error saying i may get un expexted results
i then try to do the sweep - i get the new cirles but they are not lofted neither will they loft wen i select them all and chose loft

this is the error

// Warning: Cycle on 'addDoubleLinear1.output' may not evaluate as expected. (Use 'cycleCheck -e off' to disable this warning.) //


plz help as this is annoing me now as it worked on my power lead for my lamp like a week ago

thx in advanced
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973

Last edited by pbman : 01-02-2006 at 07:58 PM.
pbman is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 09:14 PM   #2
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

WOO FIXED it i had forgotten that i had turned off display nurbs surfaces but still im not sure wat the error was about

next problem
wen i try to rebuild surface
it says the node failed to compute the result on valid selection
i remade and this time it dissappears so i done it again but now thet failed to compute error message comes up
ne 1 know what to do

thx
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973

Last edited by pbman : 01-02-2006 at 09:16 PM.
pbman is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
apache WIP andrew_sorensen Work In Progress 9 23-12-2010 10:22 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.