Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 06-08-2006, 08:57 PM   #1
Grey Matter
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default UV loading issues

Hello everyone,

I'm new to UV mapping in Maya and I'm having some trouble. I have a low poly object of about 2000 triangles of the upper half of a characters body. I started UV mapping him this morning and was just about done when I decided to quit and come back to it later. I came back to it later, loaded the scene, and nothing showed up in the scene. My character is completely missing. The poly count and triangle counts all say 0. In the script editor after loading the scene I get a bunch of these types of messages:

// Warning: Can't perform lowpolybody8_polySplit17 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polySplit30 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polySplit34 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polySplit36 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polySplit37 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polyCut8 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polyCut9 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polyCut10 on disabled selection //
// Warning: Can't perform lowpolybody8_polyCut11 on disabled selection //

Is there a fix for this so I don't have to restart on my UV map? If I do have to restart what should I do differently to ensure that this doesn't happen again? Thanks in advance!
Grey Matter is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.