Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 03-08-2005, 02:02 AM   #1
Shadeblade
Registered User
 
Shadeblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Grande Prairie, Alberta, Canada
Posts: 779
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Angry I have an extremely irritating problem. (Not me, the software :D)

Please, what is wrong with my settings that makes this happen?
Attached Thumbnails
 
__________________
Nobody felt like avenging your death. Sorry.

Last edited by Shadeblade : 03-08-2005 at 02:16 AM.
Shadeblade is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2005, 08:58 PM   #2
Shadeblade
Registered User
 
Shadeblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Grande Prairie, Alberta, Canada
Posts: 779
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I mean, how come the rotate tool is only showing up in one window?
__________________
Nobody felt like avenging your death. Sorry.
Shadeblade is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2005, 03:18 AM   #3
Shadeblade
Registered User
 
Shadeblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Grande Prairie, Alberta, Canada
Posts: 779
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Does no one have a solution to this?
__________________
Nobody felt like avenging your death. Sorry.
Shadeblade is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2005, 06:38 AM   #4
mhcannon
Subscriber
 
mhcannon's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Waianae, HI
Posts: 1,275
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 8 Posts
Default

Does your system meet Maya specifications? This is usually caused by a hardware overlay deficiency in a video card.

[edit] oh yeah, one thing that some times resolves the manipulator issues it to use a lower screen resolution. Often cards will do this in resolutions 1280x1024 or higher... no promises that this will work for you though.
__________________

AIM: mhcannonDMC

"If you love your job, you'll never work another day in your life."

Last edited by mhcannon : 06-08-2005 at 06:41 AM.
mhcannon is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2005, 10:57 PM   #5
Icey
Registered User
 
Icey's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: South Africa
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try switching from DirectX engine to OpenGL, if that doesn't solve the problem, then use a software renderer.
Icey is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2005, 06:12 AM   #6
dave_baer
Moderator
 
dave_baer's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Plantation, Florida
Posts: 1,568
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 9 Posts
Default

Have you checked to make sure everything is on in your SHOW menu in the panels? Also, check the HUD settings under WINDOW > Heads Up Display.
__________________
Dave Baer
Professor of Digital Arts
Digital Media Arts College
Boca Raton, Florida
dbaer@dmac.edu
dave_baer is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM
Extremely annoying delay on input boxes in firefox David Members Lounge 0 01-12-2010 06:57 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.