SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 04-08-2006, 01:07 PM   #1
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no tools?

i just installed Maya.. how come i cant use any tools? and i was foloowing this dragon tut on this site.. and i cant create materials o.O

Last edited by hkorenaruto : 05-08-2006 at 05:35 AM.
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 05:36 AM   #2
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any 1 know why?
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 06:33 AM   #3
kavelle
Registered User
 
kavelle's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Los Angeles
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what kind of "can't".

You get errors? You don't know how to use them? Nothing happens when you click them? Things happen that you don't think should happen?

What?
__________________
kavelle is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 07:26 AM   #4
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

wow its working now.. b4 when i click on rotate tool it said there was no tool.. but now its workign :O
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 03:37 PM   #5
pixelsoul
Subscriber
 
pixelsoul's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 307
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

probably you had your capslock on i suppose
pixelsoul is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 11:29 PM   #6
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is what it says
http://img149.imageshack.us/img149/4...yaerrorrk9.jpg

its saying that again
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 11:31 PM   #7
pixelsoul
Subscriber
 
pixelsoul's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 307
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lol look closely at what it says.. select tool. There are no options on this tool
pixelsoul is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2006, 09:07 AM   #8
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how do i put options on it?
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2006, 09:23 AM   #9
pixelsoul
Subscriber
 
pixelsoul's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 307
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Select a tool that has options like split poly tool.. or insert edge loop tool. :attn:
pixelsoul is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2006, 09:25 AM   #10
hkorenaruto
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

oki =D:attn: :attn:
hkorenaruto is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.