Maya 2020 fundamentals - modelling the real world
Get halfway through a model and find it's an unworkable mess? Can't add edge loops where you need them? Can't subdivide a mesh properly? If any of this sounds familiar check this course out.
# 1 21-01-2009 , 01:26 PM
clebo99's Avatar
Registered User
Join Date: Sep 2003
Location: Baltimore
Posts: 75

Importing Rigged Character Into Scene

Hey Everyone,

So I have this problem. I put together this nice model of a building and I wanted to import some of the "free" rigs that you can download off the internet (Andy 1.4 for example) into the scene. When I do so, the characters are obviously not to scale with the model.

How do I shrink the model to the size of the building model? I wasn't able to select all and scale it down like I would a polygon/nurb/etc. Help on this is much appreciated.

Chris

# 2 21-01-2009 , 09:25 PM
mastone's Avatar
Maniacal boy king of Babylon
Join Date: Aug 2005
Location: the netherlands
Posts: 1,605
Normally there's a so called mastercontrol(probably a curve on the floor), so you can scal the riguser added image

# 3 22-01-2009 , 05:36 PM
clebo99's Avatar
Registered User
Join Date: Sep 2003
Location: Baltimore
Posts: 75
That was totally it....Thank you so much!!!!!

Chris, Baltimore

# 4 22-01-2009 , 05:51 PM
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads