SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Lounges / Maya Basics & Newbie Lounge / Script Editor on XP
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 05-11-2003, 10:26 PM   #1
strykernet
Subscriber
 
strykernet's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 73
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Script Editor on XP

Hello all,

i remember before we had windows 2000 professional and when you batch render your animation you can see the percent display on Script Editor....but since now on windows xp professional it doesn't display the percent progress only it says "rendering...." Does anyone ran into this problem? thank you
strykernet is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2003, 05:40 AM   #2
cujo
Registered User
 
cujo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 51
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine does this too...
sometimes it will show % on the first few frames
then stops.

It does'nt affect the rendering so I dont worry about it
much.

I usually batch render from a shell anyway
Joe
__________________
rasterfarian
cujo is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2003, 02:53 PM   #3
strykernet
Subscriber
 
strykernet's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 73
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi joe, weird..because if i bring the same file to a win2k professional system...it displays the percent but it renders much faster let's say it took 20 minutes....but on windows XP Pro it takes 2 days to render without displaying the percent loader..

=(
strykernet is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2003, 05:31 AM   #4
cujo
Registered User
 
cujo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 51
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yikes-- Mine doesnt do that...
I've run 2kpro and xp pro on the same system
and dont notice any difference in rendering.
mabey something else is wrong.
Essentially xp pro and 2kpro are the same os
same kernel etc.
__________________
rasterfarian
cujo is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2005, 04:32 AM   #5
Black_Bart_GA
Subscriber
 
Black_Bart_GA's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no batch progress in script editor too...

I see this thread is old, but hoping someone may have a solution by now. I am also using windows XP and have never had a problem monitoring batch render progress on the script editor...but today, out of no where it stopped displaying progress. The script editor only told me that maya is rendering...and that was it. I can see the individual frame images being written to my destination folder, but nothing shown on script editor or output window. Any settings / preferences, etc. that can fix my problem?

Thanks
Black_Bart_GA is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.