SimplyMaya

Welcome back to SimplyMaya. Check out our latest training here.

MAYA TUTORIALS
Please post in this section ONLY if your question doesn't fit in anywhere else on the forum, or if you're not sure which section it's relevant to. We also have Free streaming trial available.
 
Thread Tools
# 1 23-01-2007, 04:18 AM
likhi1
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 2

I install Maya 8.0 Mac not compleate...Cause Maya Core 8.0 can't choose be install..

I install Maya 8.0 Mac not compleate...Cause Maya Core 8.0 can't choose ิbe install...Why That Brother ??

In PC I can install Maya 8.0 & crack & use regular...

But in Mac it look like not Compleate Install Maya 8.0??

.......I use OSX 10.4 / E mac (PPC) 1GHZ..........


This pic is....option when i install Maya 8.0 Mac...it can't choose Install Maya Core 8.0 !!




This pic in Maya Folder I can't see Maya 8.0 Aplication Icon !!




I try crack on Autodesk Product Configuration Wizard...It still no run Application Maya 8.0



What it mean ??



Help Me Please Brother....:hug: :hug: :hug:


Last edited by likhi1; 23-01-2007 at 05:40 AM.
# 2 23-01-2007, 05:26 AM
gster123's Avatar
gster123
Moderator
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Gutted, thats what you get for having pirated software.

Mod's please delete this thread.


"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
# 3 23-01-2007, 06:09 AM
likhi1
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
I sorry if My post are not right .....I will use it for study.....

But, any one please P.M. to me how do install MAYA 8.0 on MAC

# 4 23-01-2007, 11:36 AM
99GsTurbo's Avatar
99GsTurbo
Subscriber
Join Date: Oct 2006
Location: Boston
Posts: 566
This is the wrong place to post questions about piriating software. They have forums for that but here, we try to keep it clean and legit

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off