Maya 2020 fundamentals - modelling the real world
Get halfway through a model and find it's an unworkable mess? Can't add edge loops where you need them? Can't subdivide a mesh properly? If any of this sounds familiar check this course out.
# 1 16-05-2003 , 04:07 PM
gazzamataz's Avatar
Subscriber
Join Date: Apr 2002
Location: The Planet Apple MacTosh
Posts: 523

Mac Maya

Mayans

Just out of interest does 'ANYONE' actually use Maya for the Mac? I noticed in Maya 5 review in 3D World magazine that George Cairns was saying that A/W are looking at market trends before commiting to releasing Maya Unlimited on the Mac platform.

Now I can understand this if there is one on Mac Mayan to every two dozen Win Mayans. I personally like using OSX but I think what put alot of people off of the Mac is that the fastest is a dual 1.42ghz machine, compared to upto 3ghz PCs and that the range of GPUs is much better on the PC. That's not to mention price!

Come on there must be another Mac Mayan out there surely?


Tickety boo and ta ta for a bit...
Gazzamataz
https://www.gazzamataz.com
# 2 16-05-2003 , 05:44 PM
dannyngan's Avatar
Registered User
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
I own and use a full commercial license of Maya 4.5 for OS X. I know there are others on SM who run Maya on a Mac.


Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
# 3 22-05-2003 , 03:03 AM
Forum_snowboarder33's Avatar
Registered User
Join Date: Apr 2003
Location: North Delta, BC
Posts: 450
booya maya for mac, i want unlimited


-- Why is it snowing rain --
AIM: SnowboarderCF
# 4 22-05-2003 , 08:34 AM
gazzamataz's Avatar
Subscriber
Join Date: Apr 2002
Location: The Planet Apple MacTosh
Posts: 523
If you go to the Mac OS Maya Disscussion Group page there is an interesting thread from someone who had a conversation with someone from AW who strongly hinted that Unlimited will make it to the Mac platform... don't know when though.

It's all to do with marketing. Apparently since the release of Mac Maya AW has increased its sales by 25%.

Here's the URL:

https://forums.aliaswavefront.com/Web...dj0.1@.ef42da6


Tickety boo and ta ta for a bit...
Gazzamataz
https://www.gazzamataz.com
# 5 28-05-2003 , 08:28 PM
warrenk81's Avatar
Registered User
Join Date: May 2003
Location: bowling green, ohio
Posts: 1

go mac maya!!!

i use maya at school(bowling green state university in ohio) and we've got labs with both mac and peecee. being a dedicated mac mayan, i'm always on the macs. they don't compare to my mac(single 867 vs dually 1gig), but it's familiar.


the dude abides....
# 6 28-05-2003 , 11:35 PM
otaku's Avatar
Registered User
Join Date: May 2003
Location: Switzerland
Posts: 115

yes me too

im using maya 4.5 on osx its cool but..

my stupid old graphic card sucks me!

steven jobs should canche fast that we can get every graficcard...

i think he love more PIXAR than our macs sniff user added image


https://lab.palindrom.ch
https://www.achermann.cc
: daijobe desu :
# 7 29-05-2003 , 05:22 AM
Axel's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2002
Location: Thailand
Posts: 166
i guess the 64 MB ATI radeon 9000 Pro should satisfy you. But you're right. It's overdue!


When the only tool you use is a hammer, every problem begins to look like a nail.
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads