Integrating 3D models with photography
Interested in integrating your 3D work with the real world? This might help
# 1 01-09-2013 , 01:00 AM
alecchalmers's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2008
Location: UK, Birmingham
Posts: 12

Lock attribute editor to node

I was wondering, is there a way to lock the attribute editor to a node so that whilst you are working on a scene you can remain focused on one particular node, instead of it changing every time you click on something.

# 2 01-09-2013 , 01:26 AM
Gen's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2006
Location: South FL
Posts: 3,518
Yep. At the top of the attribute editor, hit "List" and uncheck "Auto Load Selected Attributes". Now it'll only update when you double click a node in some kind of editor(outliner, hypershade etc)


- Genny
__________________
::|| My CG Blog ||::
::|| My Maya FAQ ||::
# 3 01-09-2013 , 07:26 AM
alecchalmers's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2008
Location: UK, Birmingham
Posts: 12
Great, thanks a lot!

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads