SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Home / forum / Your Work / Work In Progress / Rendery weirdness
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 02-02-2006, 11:18 PM   #1
madridiot
Subscriber
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Rendery weirdness

Would someone please be kind enough to take a look at this:

http://media.putfile.com/animation-test-1

and tell me what might be causing the flickering black patches and video dirt?

The scene has been fine when I've rendered still images to check lighting etc, but when I do the batch render it gets all messy. I tried rendering it both as a sequence of Targas and as an AVI, and it came out the same both times.

Thanks.
madridiot is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2006, 07:38 AM   #2
magicsy
Subscriber
 
magicsy's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Leeds
Posts: 1,154
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

lol nice animation not sure bout the problem,sorry
magicsy is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2006, 07:37 AM   #3
Shadeblade
Registered User
 
Shadeblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Grande Prairie, Alberta, Canada
Posts: 779
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I'm not too sure about that problem. Could it be to do with your render settings?



I agree with magicsy. It's a good animation and the little guy made me laugh
__________________
Nobody felt like avenging your death. Sorry.
Shadeblade is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2006, 09:22 AM   #4
Falott
Registered User
 
Falott's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: vienna
Posts: 1,095
Thanks: 3
Thanked 20 Times in 18 Posts
Default

I havenīt ever seen such flickering but it looks like 2 or more geometries on top of each other. have you checked the scene for that?
Falott is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2006, 01:55 PM   #5
cung
Subscriber
 
Join Date: Mar 2005
Location: England, UK
Posts: 145
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

looks like your texture is fuzzing around, if this is the problem then all you need to do to correct it is to delete the history from the geometry.
__________________
3D Modeler and Texture Painter (Learning)
"We have limits.... our imagination does not"

Final Year: University of Bradford (Worst place to live and study in the UK!!)
cung is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2006, 02:52 PM   #6
Jay
Lead Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,276
Thanks: 41
Thanked 428 Times in 384 Posts
Default

Did you texture before or after rig?

Depth map or raytraced Shads?

Jay
Jay is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.