Digital humans the art of the digital double
Ever wanted to know how digital doubles are created in the movie industry? This course will give you an insight into how it's done.
# 1 23-02-2013 , 12:41 AM
Registered User
Join Date: Feb 2013
Location: Norway
Posts: 16

Possbile to run two separate scene simultaneously?

I was wondering if it was possible to have more than one project tab/scene running simultaneously in Maya. I.e. like you can have in photoshop for example. The reason I'm asking is because I'm planning on modeling a detailed part of my project that I need a separete set of image plans for, and it would be a lot easier if I could have both scenes open simultaneously in Maya rather than having to close the first scene to do something on the second and vice versa.

Here is a nice icon for the trouble: user added image

# 2 23-02-2013 , 01:00 PM
daverave's Avatar
The thin red line
Join Date: Aug 2009
Location: England
Posts: 4,472
You could use a mesh plane for your images and keep them in layers...............dave




Avatar Challenge Winner 2010
Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads