Maya Training

Creating characters In Maya and Zbrush

Maya Training

Creating character renders in Maya 2017 and Arnold

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 06-08-2008, 05:31 PM   #1
ColdWave
Registered User
 
ColdWave's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Bulgaria, Vidin
Posts: 1,308
Thanks: 1
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default Zbrush displacment exporter PROBLEM

Ok i have Zbrush 3.1 , i download the displacement exporter from pixological and it doesent work ... i get this message ...
Attached Thumbnails
 
__________________
Art Director
www.sevenbullsgames.com
ColdWave is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 05:32 PM   #2
ColdWave
Registered User
 
ColdWave's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Bulgaria, Vidin
Posts: 1,308
Thanks: 1
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default

And here is my UV map
Attached Thumbnails
 
__________________
Art Director
www.sevenbullsgames.com
ColdWave is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 06:16 PM   #3
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

Not too sure what you've done there sexy warden (your licence for Zbrush) could you give more detials.

In fact I cant remember if 3.1 already has it installed??
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 08:52 PM   #4
ColdWave
Registered User
 
ColdWave's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Bulgaria, Vidin
Posts: 1,308
Thanks: 1
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default

Warden ( Warcraft 3 ) sexy - because of my nick in Battle.net EUROPA - SexyWarden :attn:

So i model the basic mesh , i make the uv unwrap , get the model exported in .obj format , then i check uv->texture in zbrush just to see if they match , model in level 1 , model in level 2 that to level 5 , then i load my plug in downloaded from pixe... i've read that the Exporter don't work for 3 but work for 3.1 ! , so i set my export options to wight and heigt to 2048 Then the settings in the picture below
Attached Thumbnails
 
__________________
Art Director
www.sevenbullsgames.com
ColdWave is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 09:13 PM   #5
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

Hmmmm, one thing that I can see is that you might ahve the wrong export code, I've been to the pub so it might be wrong but do a google for the Z to maya export code, give that a bash
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 09:32 PM   #6
ColdWave
Registered User
 
ColdWave's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Bulgaria, Vidin
Posts: 1,308
Thanks: 1
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default

OMG YOU CAN CALL ME STUPED FU***R

I use Displacement Exporter 2 !!!!! and i get it like a plugin
but Zbrush 3.1 have Exporter 3 which one WORKS JUST FINE .... i just found it ahah stupid me ... :headbang: :headbang: :headbang:

10x for the comment :attn:
__________________
Art Director
www.sevenbullsgames.com
ColdWave is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2017 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.