SimplyMaya Forums

Welcome to the forum, feel free to ask questions here.

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

New Thread
 
Thread Tools
Old 24-08-2004, 10:34 PM   #1
PilotLtKettch
Registered User
 
PilotLtKettch's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 151
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default transfering uvs

hi, I've gotten to the point on a certain model where I've animated everything, but when painting its texture I found out the arm uvs are backwards making it very difficult to match seams, I fixed this on the generic model, and I tried to use Polygons>Transfer to copy the uvs over but it doesn't work, they just stay the same. does anyone know an easy way to get the correct uvs onto the animated model? thanks in advance
PilotLtKettch is offline   Reply With Quote
New Thread

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

1 Month

$34

Month-to-month billing
$34/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
 
 

3 months

$87

Billing every 3 months
$29/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $5 per month or $15 in total compared to monthly billing with this package.

12 months

$288

Billing every 12 months
$24/month
Unlimited access to all videos
Project files to download
Easy to cancel at anytime
Save $10 per month or $120 in total compared to monthly billing with this package.

Your plan will automatically renew. You can cancel at any time via your PayPal account to avoid being charged again.

You can view the FAQ on our video plans here. You can contact us directly here. By clicking one of the buttons above, you agree to our Terms and Privacy Policy.