Maya for 3D Printing - Rapid Prototyping
In this course we're going to look at something a little different, creating technically accurate 3D printed parts.
# 1 09-04-2003 , 09:06 PM
Registered User
Join Date: Mar 2003
Posts: 7

Simple problem?

Hello everyone, I'm new to Maya (using 4.0) and seem to have lost the menu in each view pane that has "view", "shading", "lighting", "show" and "panels" as the top menus. I am guessing this is really simple to solve but I just cannot figure out where to go to turn the menus on again.

Thanks in advance for your replies. user added image
Heres a little picture to show what menu's I am on about:



Last edited by Boulder; 10-04-2003 at 12:51 AM.
# 2 09-04-2003 , 11:44 PM
tariqrf's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
since you are knew to maya... i hope you haven't saved your preferences.. i donno anyother way of this.. but anyway,, goto my documents -> maya -> 4.0 -> and delete the prefs folder.. and then turn on maya again.. everything back to default..

i donno about the real way of doing it... (anyone else?)

# 3 09-04-2003 , 11:55 PM
Registered User
Join Date: Mar 2003
Posts: 7
Thanks for the help tariqrf (whoa hard to type that at 1am) that did the trick. user added image


# 4 10-04-2003 , 12:48 AM
dannyngan's Avatar
Registered User
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
Shift-m toggles panel menus. Also, in Windows > Settings/Preferences > Preferences, you can toggle panel menubars in the Interface catagory.


Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
# 5 10-04-2003 , 12:49 AM
tariqrf's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
much much much simpler.... danny




(not that hard to type........ at 3:50 am here)

# 6 10-04-2003 , 01:02 AM
Ultragames's Avatar
Registered User
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,113
sheesh guys. The only time on on the computer at 3:30 AM, im playing games at a LAN party. Then again, thats not by choice, cant stay on the comp till 4AM, im 15.


Armitrex Studios
Now open!!
# 7 10-04-2003 , 01:04 AM
tariqrf's Avatar
Subscriber
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
hehe.. i once stayed up until 7 am..(yesterday)... i am having holidays. .. and i am 14 (i am supposed to get a good amount of sleep)

# 8 04-03-2005 , 11:55 AM
Registered User
Join Date: Mar 2005
Posts: 1

Thanks.

I would just like to thank you for pointing out where the prefen. where saved at it was a big help. keep up the good work.. i just wish you didnt have to pay to learn ;[.. Knowledge should be free to everyone.. but i guess i understand ;[..

# 9 04-03-2005 , 12:17 PM
LauriePriest's Avatar
Moderator
Join Date: May 2003
Location: London
Posts: 1,001

sheesh guys. The only time on on the computer at 3:30 AM, im playing games at a LAN party. Then again, thats not by choice, cant stay on the comp till 4AM, im 15

hehe what games you play?

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads