Digital humans the art of the digital double
Ever wanted to know how digital doubles are created in the movie industry? This course will give you an insight into how it's done.
# 1 21-10-2013 , 12:32 AM
Registered User
Join Date: Oct 2013
Posts: 3

Texture Problem

My texture is a brick floor. fairly detailed. when i create a new lambert and apply the texture, it shows up as a solid color on my object. the sample image for the texture and lambert sphere thing is fine. the only problem is that on my object the floor is a solid color. this color is the same as the "average" color of the image. how do i fix this?

# 2 21-10-2013 , 12:48 AM
EduSciVis-er
Join Date: Dec 2005
Location: Toronto
Posts: 3,374
If you render it, does it show up properly? Try hitting 6 on the keyboard.

# 3 21-10-2013 , 02:02 AM
Registered User
Join Date: Oct 2013
Posts: 3

If you render it, does it show up properly? Try hitting 6 on the keyboard.

6 is pressed. incorrect still while rendered.

# 4 21-10-2013 , 02:23 AM
EduSciVis-er
Join Date: Dec 2005
Location: Toronto
Posts: 3,374
Is your object UV mapped? If so, when you open the UV editor, can you see the texture over the UVs on the object?

# 5 21-10-2013 , 02:29 AM
Registered User
Join Date: Oct 2013
Posts: 3

Is your object UV mapped? If so, when you open the UV editor, can you see the texture over the UVs on the object?

it is mapped and i cannot see the texture there

Posting Rules Forum Rules
You may not post new threads | You may not post replies | You may not post attachments | You may not edit your posts | BB code is On | Smilies are On | [IMG] code is On | HTML code is Off

Similar Threads